Golvläggare i Stockholm och typer av golv

Om du är osäker på vilken typ av golv som passar i ett specifikt rum kan en firma som har golvläggare i Stockholm ge förslag och dessutom lägga in golvet.

Den som köpt ett äldre hus som ska renoveras och förses med nya golv kan hamna i ett tillstånd av rådvillhet. Ett golv i en hall ska vara välkomnande men samtidigt tåla smutsiga och blöta skor. Golv i matsal och vardagsrum ska vara vackra att se på men nuförtiden ska de också tåla att ligga på ett underlag med värmeslingor. Och golv i våtrum har sina specifika krav eftersom de inte får släppa igenom fukt.

Men till all lycka finns det yrkesfolk som i princip kan allt om golvbeklädnad. Det spelar ingen roll om det är massiva trägolv, parkett, linoleum, laminat eller klinker. En firma som specialiserat sig på golvläggning och slipning av golv blir till ett ovärderligt stöd inför en renovering.

En golvläggare i Stockholm och renovering

Erik och Alva har köpt ett äldre hus som har stort behov av renovering. De har bestämda åsikter om vilken typ av värmesystem de ska ha. Att värma huset med fossil energikälla kommer inte på tal. Men de vill ha värmekomfort i såväl vardagsrum som badrum. Alltså måste golven i de rummen kunna tåla värmeslingor. En golvläggare i Stockholm har inga problem att svara upp mot sådana önskemål.

Men vilken typ av golv skulle passa i vardagsrummet? Paret är beresta och har bland annat besökt slottet i Versailles. Där charmades de av golven som var utformade som ett speciellt fiskbensmönster. Stavarna i parketten var kapade i vinkel i båda ändarna och bildade ett pilformat golv. Ett sådant fiskbensmönster skulle passa eftersom det på något märkligt sätt gör rummet större. En golvläggare i Stockholm kan även leverera sådana optiska fenomen.

Ta reda på mer om golvläggning på https://www.golvläggarestockholm.net.