Dags att anlita en rörmokare i Stockholm?

Om du står i begrepp att kontakta en rörmokare i Stockholm så kan du behöva fundera över vem du ska anlita och vilka frågor du ska ställa. Läs tips här.

Om du ska ringa en rörmokare i Stockholm så se till att det är en certifierad och seriös rörmokare, så undviker du obehagliga överraskningar senare. Leta på nätet efter vilka lokala firmor det finns. Kolla alltid upp referenser och omdömen på företagets webbplats och på recensionssajter. När du valt ut några att ringa, ha en beskrivning av problemet redo, så att rörmokaren kan ge dig en så exakt uppskattning av kostnaderna som möjligt.

Jämför alltid priserna innan du väljer en rörmokare. Tänk dock på att det högsta priset inte alltid betyder att det är det bästa valet. Men undvik firmor som erbjuder sina tjänster till misstänkt låga priser. Det kan innebära att de inte är seriösa.

Behåll numret till din rörmokare

Fråga om det går att få en fast prisuppgift innan arbetet påbörjas för att undvika dolda kostnader. Var inte rädd för att ställa frågor om de arbetssätt som rörmokaren använder sig av eller vilka detaljer som behöver ersättas. En bra och pålitlig rörmokare förklarar arbetet på ett enkelt och förståeligt sätt.

Var också beredd att betala i tid för de utförda arbetena och undvik att sena betalningar då många seriösa företag tar sina betalningsvillkor på allvar. När arbetet är klart så se till att spara rörmokarens nummer så att du kan få regelbunden service av dina avloppssystem och liknande.